efo1

English for Orphans 2012

English for Orphans 2012” s-a realizat la centrul de copii “Înger Alb “ din localitatea Măgurele.
Proiectul s-a desfășurat prin susținerea, o dată pe săptămână, timp de 2 luni în perioada august –septembrie 2012, de lecții gratuite de limba Engleza unui număr de 11 copii orfani și fără posibilități din cadrul centrului “Înger Alb”.
Acest proiect a fost sustinut de unul din membrii asociatiei, impreuna cu fiica sa. Fiind absolvent al cursului de formator în Engleza a DLI ( Defense Language Institute- Lackland AFB , statul Texas SUA) –secția comunicare și diplomație-, domnia sa a realizat o abordare prin joc, un proces de învățare a unei limbi străine în care lecțiile de Engleză au avut un caracter interactiv, participativ și conversațional.

Proiectul « English for Orphans « s-a bucurat de entuziasmul și aprecierea copiilor dar și a conducerii centrului, ținând cont de faptul că limba Engleză este deosebit de utilă în utilizarea computerului iar acestă limbă a devenit una dintre condițiile aproape obligatorii de comunicare și integrare în societatea tinerilor de astăzi și a adulților de mâine.